Enschede – Lage Bothof

Kinderen leren bij ons genieten van het leven. Een leven vol zelfvertrouwen en respect voor anderen. Wij dagen kinderen uit om de wereld en hun eigen plek daarin te ontdekken.

De locatie Lage Bothof ligt centraal in Enschede en is makkelijk te bereiken. Wij beschikken onder andere over een ruime eigen parkeerplaats en een prachtige, grote nieuw ingerichte buitenspeelplaats.
Komt u gerust een kijkje nemen, wij ontvangen u graag! 053- 57 27 675/ info@hofferie.nl

Op onze vestiging in Enschede aan de Lage Bothofstraat 303 bieden wij twee vormen van opvang:

Flexibele kinderopvang

0-4 jaar

Bepaal zelf je afname uren
Kleinschalig
Dezelfde leeftijd in dezelfde groep

Werkt u op vaste momenten, wisselende tijden of in verschillende ploegen? U bent altijd van harte welkom! Kindcentrum Hofferie staat voor kleinschalige en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang met een toegankelijk karakter. Ieder kind en zijn/haar ouders moet zich “thuis” voelen. Samen met onze gediplomeerde medewerksters zorgen wij voor een vertrouwde en bijzonder welkome omgeving voor uw zoon/dochter. Onze eerste zorg is het bieden van ontwikkelingskansen aan kinderen. Daarnaast maken wij het voor ouders mogelijk om de zorg voor hun kind en deelname aan het arbeidsproces te kunnen combineren.

Peuteropvang

2-4 jaar

Ontdekken en beleven
VVE
Groeien en ontwikkelen

Wij bieden een veilige omgeving waarin kinderen samen met leeftijdsgenootjes onder deskundige begeleiding en in een uitdagende omgeving spelend leren en zich ontwikkelen. De ontwikkeling van alle kinderen wordt nauwkeurig door ons gevolgd en wij dragen zorg voor een ‘warme’ overdracht naar de basisschool. Zo heeft de basisschool een compleet beeld van uw kind en kunnen zij met hun aanbod direct aansluiten op de ontwikkeling van uw kind. Ook kinderen die extra aandacht nodig hebben op het gebied van taal en/of sociaal-emotionele ontwikkeling, (en kinderen die via het consultatiebureau een VVE-indicatie hebben) zijn van harte welkom.

null

OPVANG

Een uitgebreid aanbod flexibele opvang, geheel naar uw wensen én op maat. U neemt alleen de uren af die u daadwerkelijk nodig heeft.
null

SPELEN

Stap voor stap de wereld verkennen in een liefdevolle, uitdagende omgeving. Omarmd door professionele, toegewijde pedagogisch medewerksters.
null

LEREN

Optimale ontwikkelingskansen voor alle kinderen. Wij verzekeren uw peuter van een soepele overgang naar de basisschool.

Quotes

Informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u graag een aanmelding doen, dan kan dit via het onderstaande formulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.