Haaksbergen – Hassinkbrink

Persoonlijke aandacht door professionals. Wij reiken elk kind de hand om zich optimaal te kunnen ontplooien en zich te ontwikkelen tot zijn of haar eigen unieke persoon.

Wij zijn trots op onze nieuwe locatie Hassinkbrink in Haaksbergen aan de Brem 3. Deze locatie ligt in het hart van de wijk. De locatie is van alle gemakken voorzien: Ruime groepen, een eigen parkeerplaats en een mooie nieuw ingedeelde buitenspeelruimte.
Komt u gerust een kijkje nemen, wij ontvangen u graag! 053-30 31 684/ info@hofferie.nl

Op onze locatie Hassinkbrink bieden wij alle drie vormen van opvang aan:

Flexibele kinderopvang

0-4 jaar

Bepaal zelf je afname uren
Kleinschalig
Dezelfde leeftijd in dezelfde groep

Werkt u op vaste momenten, wisselende tijden of in verschillende ploegen?
U bent altijd van harte welkom! Kindcentrum Hofferie staat voor kleinschalige en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang met een toegankelijk karakter. Ieder kind en zijn/haar ouders moet zich “thuis” voelen. Samen met onze gediplomeerde medewerksters zorgen wij voor een vertrouwde en bijzonder welkome omgeving voor uw zoon/dochter. Onze eerste zorg is het bieden van ontwikkelingskansen aan kinderen. Daarnaast maken wij het voor ouders mogelijk om de zorg voor hun kind en deelname aan het arbeidsproces te kunnen combineren.

Voor – en buitenschoolse opvang

4-12 jaar

Genieten van vrij tijd
Themagericht activiteiten aanbod
Contact met diverse basisscholen

Samen met de kinderen zorgen wij voor een uitdagende invulling voor hun vrije tijd, waarop volop mogelijkheden zijn om te bewegen, te onderzoeken en te ontdekken samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Wij werken met thema’s die gelijklopen aan de programma’s van de basisscholen. Dit betekent dat aan de hand van een bepaald thema gerichte activiteiten aan kinderen worden aangeboden. Het themagerichte aanbod sluit aan bij de pedagogische werkwijzen op de verschillende basisscholen. Het aanbod van thema’s moet voor kinderen betekenisvol zijn, daarnaast laat het zoveel mogelijk activiteiten aan bod komen die recht doen aan de verschillende leeftijdsgroepen, het verschil tussen jongens en meisjes en de diversiteit in cultuur.

Peuteropvang

2-4 jaar

Ontdekken en beleven
VVE
Groeien en ontwikkelen

Wij bieden een veilige omgeving waarin kinderen samen met leeftijdsgenootjes onder deskundige begeleiding en in een uitdagende omgeving spelend leren en zich ontwikkelen. De ontwikkeling van alle kinderen wordt nauwkeurig door ons gevolgd en wij dragen zorg voor een ‘warme’ overdracht naar de basisschool. Zo heeft de basisschool een compleet beeld van uw kind en kunnen zij met hun aanbod direct aansluiten op de ontwikkeling van uw kind. Ook kinderen die extra aandacht nodig hebben op het gebied van taal en/of sociaal-emotionele ontwikkeling, (en kinderen die via het consultatiebureau een VVE-indicatie hebben) zijn van harte welkom.

null

OPVANG

Een uitgebreid aanbod flexibele opvang, geheel naar uw wensen én op maat. U neemt alleen de uren af die u daadwerkelijk nodig heeft.
null

SPELEN

Stap voor stap de wereld verkennen in een liefdevolle, uitdagende omgeving. Omarmd door professionele, toegewijde pedagogisch medewerksters.
null

LEREN

Optimale ontwikkelingskansen voor alle kinderen. Wij verzekeren uw peuter van een soepele overgang naar de basisschool.

Quotes

Informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u graag een aanmelding doen, dan kan dit via het onderstaande formulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.