Welkom bij de Hofferie

Wij zijn trots op ons prachtige team van pedagogisch medewerksters en onze medewerksters zijn trots op ons als organisatie.
Zij beschikken allemaal over een passende beroepskwalificatie en daarbij diverse aanvullende cursussen en certificaten. Wij vinden het belangrijk dat onze organisatie niet stilstaat in ontwikkeling en bieden onze medewerksters dus regelmatig de mogelijkheid aan om zichzelf verder te ontwikkelen.
Daarnaast hebben wij medewerksters in dienst die officieel gecertificeerd zijn voor het geven van peutergym. Dit bieden wij (in Enschede) gratis aan, aan alle peuters die bij ons op het Kindcentrum spelen.

In geval van ziekte onder onze pedagogisch medewerksters zorgen wij voor onderlinge vervanging zodat de kinderen altijd een vertrouwd gezicht zien.

null

OPVANG

Een uitgebreid aanbod flexibele opvang, geheel naar uw wensen én op maat. U neemt alleen de uren af die u daadwerkelijk nodig heeft.
null

SPELEN

Stap voor stap de wereld verkennen in een liefdevolle, uitdagende omgeving. Omarmd door professionele, toegewijde pedagogisch medewerksters.
null

LEREN

Optimale ontwikkelingskansen voor alle kinderen. Wij verzekeren uw peuter van een soepele overgang naar de basisschool.

Wat ouders vinden

Informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u graag een aanmelding doen, dan kan dit via het onderstaande formulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Vacatures
Wij werken met een vast team van medewerkster wat ervoor zorgt dat wij weinig verloop hebben. Mochten wij toch op zoek zijn naar nieuwe collega’s kunt u terecht op onze facebookpagina: www.facebook.com/kindcentrumhofferie voor actuele berichten.